Skip to content
Vrijwilligers

Vrijwilligers

Spirare kan gelukkig regelmatig een beroep doen op een aantal vrijwilligers. Een bijdrage leveren als vrijwilliger kan o.a. op de volgende wijzen:

  • Jouw passie, professioneel of als hobby, is mogelijk van grote waarde voor onze Lifetrackers. Regelmatig nodigen wij personen uit die met hun passie onze jongeren laten kennismaken met hun drijfveren en aspiraties. Veelal is dit in de vorm van een workshop, een lezing of een activiteit. Mogelijk weet jij onze jongeren te intrigeren en te interesseren voor een nieuw beroep of hobby.
  • Extra handen zijn van onschatbare waarde. We moeten veel zelf doen om de paviljoens en de tuinen in orde te houden. Zelf doen is de enige optie. Heb jij groene vingers of ben jij handig, jouw hulp is meer dan welkom. Wij zorgen voor de gezelligheid!
  • Om het vervoer naar onze locatie te organiseren maken wij gebruik van een aantal personenbusjes. Hierbij zetten wij hoofdzakelijk vrijwilligers in die zo een dankbare bijdrage aan onze organisatie kunnen leveren.

Kom je als vrijwilliger regelmatig dan word je onderdeel van het team. Je verplicht je als vrijwilliger tot niets, maar we weten wel graag wanneer we een beroep op je mogen doen als het nodig is. Als je interesse hebt kun je met ons contact opnemen via een mail aan het secretariaat. Een korte motivatie is hierbij welkom.