Skip to content
Zin in Werk

Zin in Werk Hervinden van vitaliteit in je werk of loopbaan

Spirare biedt programma’s aan voor: 

  • Bedrijven/organisaties die hun werknemers willen ondersteunen tijdens hun loopbaanontwikkeling of in geval van een burn-out of ander ziekteverzuim. Het programma is er op gericht om de talenten van werknemers te ontdekken om vervolgens optimaal te kunnen benutten, waarbij de werknemers hun vitaliteit hervinden en door zelfkennis en inspiratie hun welzijn en ontwikkeling stimuleren.
  • Werknemers die voor zichzelf meer inzicht wensen in hun talenten, drijfveren en loopbaanperspectieven. 
  • Mensen die momenteel ‘in between jobs’ zitten en ondersteuning wensen in het vinden en vormgeven van een passende nieuwe baan of eigen onderneming.

De individuele programma’s hebben als basis de ‘Life Track’. De ‘Life Track’ is een persoonlijk traject dat gemiddeld 3 maanden duurt, met per maand een gesprek van 2-3 uur. Desgewenst kan de tijdsduur aan de eigen behoefte of situatie worden aangepast waardoor het traject een kortere of een langere doorlooptijd kent.

De ‘Life Track ‘ is speciaal ontwikkeld om te ondersteunen bij nieuwe loopbaan- en levenskeuzen. Hierbij ligt de focus op het ontdekken van wie je bent, wat je wilt en wat jouw wensen zijn.

Alle programma’s worden op maat gemaakt. Neem daarom contact op via het contactformulier voor vragen over inhoud, mogelijkheden en kosten.

Naam *
Email *
Telefoon *
Zin in Werk - Verzoek om contact / informatie
Opmerkingen