Skip to content
Workshops & Lezingen

Spirare Inspiration Valley

Workshops & Lezingen

Spirare organiseert regelmatig uiteenlopende één of meerdaagse Workshops of Lezingen. De onderwerpen sluiten hierbij aan op onze eigen expertises, onze activiteiten & faciliteiten en op actuele maatschappelijke ontwikkelingen.

De activiteiten zijn steeds gericht op het inspireren van personen om hun talent en aspiraties te (her)ontdekken en verder te ontwikkelen en/of zijn gericht op het verspreiden van onze kennis en expertise.

Deze activiteiten worden aangeboden met een open inschrijving of worden in overleg met een opdrachtgever georganiseerd voor een individuele organisatie.

Workshops

Onder de noemer workshops kan Spirare een ervaring verzorgen met een specifiek onderwerp of activiteit, ook kan Spirare onder deze noemer een Themadag organiseren waarbij alle faciliteiten van Spirare met hun Lifeguides / Trackguides kunnen worden ingezet.

Lezingen

Teneinde onze kennis en expertise beschikbaar te stellen, worden lezingen aangeboden over onze aanpak en ervaringen met hoogbegaafdheid. In dit kader kunnen onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Hoogbegaafdheid 
  • Intelligent sociaal- emotioneel communiceren en navigeren
  • De Creatiespiraal 
  • Emotiewerk (SENSE)

Bovengenoemde lezingen (1 uur) kunnen worden uitgebreid met een workshop (2 uur) waarin de deelnemers zelf aan de slag gaan. Er wordt dan praktisch aan de slag gegaan met de eigen situatie / problemen aan de hand van eigen vragen en situaties. Het programma kan ook in overleg naar wens worden samengesteld. 

Een richtprijs voor een lezing op locatie van de opdrachtgever bedraagt € 550,- exclusief reiskosten en BTW (inclusief voorbereidingstijd). Een eventuele uitbreiding met een workshop zal in overleg worden geoffreerd.

Aankomende en geplande Workshops & Lezingen

 

Coming soon Verrijk je zelf met het bijwonen van één van onze Workshops of Lezingen

Zodra een Workshop of Lezing gepland wordt en waarop u individueel kunt inschrijven, zal deze hier worden getoond.