Spirare kan gelukkig een beroep doen op een groot aantal vrijwilligers uit heel Nederland. Een bijdrage leveren als vrijwilliger kan o.a. op de volgende wijze:

  • jouw professionele kennis en kunde kunnen we zeker gebruiken, maar ook je interesse of hobby is mogelijk van waarde voor ons (bijvoorbeeld binnen de verschillende valley's, de organisatie en administratie, onze communicatie, het begeleiden van jongeren, …)
  • jouw inzet bij onze evenementen is welkom (mee organiseren, promoten, ontvangst, muziek maken, presentaties / workshops geven over jouw passie, …)
  • jullie handen zijn van onschatbare waarde. We moeten veel zelf doen om de paviljoens en de tuinen in orde te houden. Zelf doen is de enige optie, hopelijk met jullie hulp. Wij zorgen voor de gezelligheid!
  • de website, de LinkedIn groepen en andere social media moeten tot leven komen, alleen zo ontstaat er immers een community

 

Als vrijwilliger word je onderdeel van het team en bieden we ook de mogelijkheden tot persoonlijke & professionele ontwikkeling. Je verplicht je als vrijwilliger tot niets, maar we weten wel graag wanneer we een beroep op je mogen doen als het nodig is. En uiteraard wanneer en zo vaak als jij wilt.

 


Top