Skip to content
Vacature – Administratief medewerker

Vacature - Administratief medewerker Allround administratief medewerker, communicatief sterk en zeer goede Excel vaardigheden

Werken bij Spirare

Spirare Talent Valley is een niet-traditionele, persoonlijke ontwikkelomgeving voor (hoog)begaafde en/of hoog sensitieve jongeren waarin het (her)vinden van zingeving centraal staat.

Wil jij werken in een bijzondere en inspirerende ontwikkelomgeving? Kijk dan of deze vacature bij jou past.

Administratief medewerker!

Spirare zoekt een allround administratief medewerker. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit de complexe facturatie van onze dienstverlening en het debiteurenbeheer. Nevenwerkzaamheden zijn onder andere de verwerking van de tijdsregistratie van onze medewerkers en de aanwezigheidsregistratie van onze jongeren.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent assertief, accuraat, enthousiast en leergierig. Je hebt affiniteit met onze activiteiten en onze doelgroep.

Je beschikt over basis boekhoudkundige kennis en over goede administratieve vaardigheden.

De communicatie binnen en buiten onze organisatie ga je adequaat aan en hierbij gebruik je jouw zeer goede communicatieve Nederlandstalige vaardigheden, zowel in schrift, in persoon als in telefonische gesprekken.

Het werken met Microsoft Office vormt voor jou geen probleem en wat betreft Excel beschik je over uitgebreide vaardigheden.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een dynamische werkomgeving met leuke collega’s en een inspirerende ontwikkelomgeving.
Een werkweek van minimaal 24 tot maximaal 32 uur behoort tot de mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en passen bij de functie en je ervaring en opleiding.

Wij zoeken jou!

Stuur ons dan je motivatiebrief inclusief cv naar secretariaat@spirare.org. Wil je meer informatie over de functie, neem dan gerust contact op via telefoonnummer  06-42358170.