Standaard Vacature

Vacature - Begeleider Nachtopvang Enthousiaste en spelvaardige begeleider voor de begeleiding tijdens de nacht op maandag en donderdag

Werken bij Spirare

Spirare Talent Valley is een niet-traditionele, persoonlijke ontwikkelomgeving voor (hoog)begaafde en/of hoog sensitieve jongeren waarin het (her)vinden van zingeving centraal staat. Een bijzondere en leuke werkomgeving waar we op zoek zijn naar iemand met coaching vaardigheden die ook in de avonduren en nacht zijn/haar mannetje of vrouwtje staat!

De begeleider nachtopvang!

Je fungeert als vast aanspreekpunt voor de jongeren en overige betrokken begeleiders betreffende de nachtopvang. Zet jij samen met ons een fijne huiselijke sfeer neer door middel van muziek, humor, goede gesprekken en spelletjes? En sta je ook stevig in je schoenen op de momenten dat het even nodig is?

De nachtopvang is wekelijks van maandag op dinsdag en van donderdag op vrijdag. De begeleider nachtopvang start om 15:00 tot de volgende ochtend 9.30u waarbij wordt overnacht op onze locatie.

In de schoolvakanties zijn we gesloten m.u.v. de zomervakantie, dan betreft het één nacht per week van dinsdag op woensdag.

Wij zoeken jou!

Als je echt geïnteresseerd bent, mail ons dan een motivatiebrief met je cv.