Journeys – Layout

LET’s GO X-perience - Navigation For Life Ervaringsgericht ontwikkelen van jezelf en van anderen

Iets voor jou?

Begeleid jij mensen die het even niet weten en zoekende zijn, die zingeving en inspiratie missen, de verbinding met zichzelf kwijt zijn, blijven piekeren, veel willen maar niet in beweging kunnen komen of kunnen blijven, zich onzeker voelen of hun (zelf)vertrouwen kwijt zijn, geleefd worden, stress ervaren of burn-out of bore-out zijn en die daardoor niet in hun kracht staan? Of herken je dit bij bij je kind of bij jezelf?

Dan is LET’s GO X-perience wellicht iets voor jou. Tijd om te leven in plaats van geleefd te worden. Leef vanuit wie je bent en jouw bezieling om zo van betekenis te zijn in een mensgerichte samenleving. Leer navigeren naar deze levensstijl vanuit waar je nu staat.

Waarom?

Hoe kan het dat we het nog nooit zo goed hebben gehad en de cijfers van stress, burn-out en uitval zo hoog zijn? Er gebeurt momenteel veel in de wereld, alles lijkt sneller te gaan, te polariseren en complexer te worden en je krijgt veel informatie op je af. Hoe zorg jij dat je de huidige veranderingen juist als kans aangrijpt om jezelf te ontwikkelen zodat je veerkrachtig kan meeveren met het leven in plaats van geleefd te worden? Wanneer alles vooraf bedenken en actielijstjes afvinken leidt tot piekeren en hoofdpijn is dit wellicht een verouderde methode en blijf je op dezelfde rotonde rijden. Steeds meer hoor en lees je: “Gewoon loslaten, gewoon je intuïtie gebruiken, gewoon je gevoel en je lichaam volgen, gewoon in het hier en nu zijn”? Maar heb jij de afstandsbediening hiervoor? Hoe doe je dit eigenlijk en hoe gebruik je van nature deze signalen om dagelijks slim te navigeren in plaats van incidenteel een truckje te leren op een training?

Wat krijg je?

Iets beklijft pas als je het ervaren hebt! Door te blijven praten en denken over ervaren krijg je wat je altijd kreeg, namelijk praten en denken over ervaren. Daarom ga je met LET’S GO X-perience ervaren hoe je weer toegang krijgt tot jouw eigen natuurlijke navigatie. Je krijgt de navigatiekit met daarin:

 • Een reis met 6 meet-ups, jouw X-Project en praktische oefeningen voor thuis;
 • Een routekaart vanuit de 10 + 1 ervaringsdimensies van het LET’s GO model;
 • Tools om te leren verbinden met jouw bezieling, gevoel en lichaam;
 • Een kompas met de Creatiespiraal en Spirare Emotion Navigator Sensibility;
 • Support van de Navigation Guide, je teampartner en een teamapp.

Resultaat

De uiteindelijke aspiratie is een levensstijl waarin je kan zijn wie je bent en kan doen wat bij je past en zo het meest van betekenis bent voor jezelf en anderen. Hiervoor ontvang je weer toegang tot jouw natuurlijke navigatie om ervaringen in het dagelijkse leven te finetunen op jouw frequentie. Durven ‘surfen’ op jouw golf van het leven levert een vrij, vredig en voldaan gevoel op.

Organisatie

LET’s GO X-perience valt onder Spirare Talent Vallley. Een ontwikkelomgeving voor jongeren met kenmerken van creatieve (hoog)begaafdheid en hoogsensitiviteit in de leeftijd van 5 – 30 jaar. Een plek waar zij dankzij rust, ruimte en een luisterend oor weer zichzelf kunnen zijn. Zij worden aan de hand meegenomen om vanuit ervaringen zelf te leren navigeren naar een betekenisvol leven voor zichzelf en de maatschappij. Door een team van guides die deze reis zelf ook doorleven. De TrackGuides, die deze jongeren bijstaan, volgen een jaar lang een intensieve LET’s GO Journey om zich de ervaringsgerichte werkwijze eigen te maken. Deze verkorte Journey is hiervan afgeleid. Je krijgt in een relatief kort tijdsbestek de essentie mee, waar je zelf weer op kan doorbouwen.

Meet-ups

6 Tweewekelijkse bijeenkomsten van 10.00 – 16.00 uur. Om zoveel mogelijk kwaliteit te kunnen leveren en op maat aandacht te kunnen geven aan iedere deelnemer, zijn er maximaal 6 deelnemers per ontwikkelen.

Data

Groep VI

 1.    08-10-2021
 2.    22-10-2021
 3.    05-11-2021
 4.    19-11-2021
 5.    03-12-2021
 6.    17-12-2021

Groep VII

 1.    15-10-2021
 2.    12-11-2021
 3.    26-11-2021
 4.    10-12-2021
 5.    14-01-2022
 6.    28-01-2022

Locatie

Spirare Life Awareness Park

Navigation Guide

Ik zal mij kort voorstellen, mijn naam is Bart Frumau-Luckman. Bij Spirare ontwikkel en verzorg ik de interne en externe Journey’s en coach ik LifeTrackers en TrackGuides, zoals wij die noemen. Mensen die puur en vrij zijn, inspireren mij. Mensen die zich klein voelen en groots willen zijn, raken mij. Dankzij de vrijheid en unieke werkwijze van Spirare, leef en werk ik nu vanuit wie ik wil zijn, wat ik wil doen en doe ik de dingen op mijn manier. Dit gun ik jou ook, al is het lastig in woorden uit te drukken hoeveel dit met je doet.

Inschrijven

Kosten

€ 1.695,- excl. btw en incl. lunch, koffie en thee. De opbrengst zal bijdragen aan het verder vormgeven van het Spirare Life Awareness Park en de opvang van onze (hoog)begaafde en sensitieve jongeren die het zo hard nodig hebben.

Overige Informatie

LET’s GO en schrijf je (uiterlijk een week voor de eerste bijeenkomst) in met onderstaand inschrijfformulier. Wij zijn al enthousiast, mocht jij nog vragen hebben, mijn nummer is: 06-22944262. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding en vol is vol.

Naam *
Email *
Telefoon *
Let's Go X-perience
Opmerkingen