Skip to content
Summercamp

Spirare Summercamp 2022

Deze zomer gaat het eerste Spirare Summercamp van start!


Vijf dagen lang lekker buiten zijn, leuke outdooractiviteiten doen en vooral veel plezier maken. Het summercamp wordt gehouden op Spirare Talent Valley in Heibloem. Vanuit onze eigen locatie gaan we erop uit om toffe activiteiten te doen, zoals mountainbiken, boogschieten, klimmen, zwemmen, etc. En natuurlijk kan een dropping ook niet ontbreken.


Wie

Het Summercamp is voor kinderen van 8 tot 14 jaar die creatief begaafd en/of hoogsensitief zijn.

Wanneer
Van maandag 25 juli 11:00 tot vrijdag 29 juli 15:00.

Wat
Het programma van het Summercamp ziet er als volgt uit:

Maandag 25 juli
11.00 aankomst op Spirare Talent Valley. Na het inrichten van de slaapplekken en de lunch zullen we in de middag allerlei spelen gaan doen op het terrein. Na het avondeten staat er nog een kampvuur op het programma.

Dinsdag 26 juli
Wat later in de ochtend gaan we klimmen. We lunchen bij de klimlocatie en gaan daarna weer terug naar Spirare voor activiteiten op het terrein. We maken ons klaar voor de avond, want we trekken het bos in voor een avondspel.

Woensdag 27 juli
Woensdagochtend maken we ons klaar om te gaan zwemmen. Voordat we vertrekken maken we onze lunch klaar, want ook deze keer zullen we niet op de eigen locatie lunchen. Bij Fun Beach kunnen we de hele middag lekker zwemmen en op het strandje chillen. ’s Avonds als we weer terug zijn op Spirare houden we een heerlijke BBQ.

Donderdag 28 juli
Donderdagochtend springen we op de mountainbike om de route van Liessel te gaan verkennen. Een route van 17 km. In de middag gaan we boogschieten onder leiding van onze eigen outdoorguru. Dan is de laatste avond van het kamp alweer aangebroken. Een kamp is niet compleet zonder dropping. Dus deze avond zullen we jullie ergens afzetten, waarna jullie (inclusief begeleiding) weer de weg te mogen vinden naar de slaapplek.

Vrijdag 29 juli
Helaas, de laatste dag is alweer aangebroken. We sluiten het kamp af met een aantal outdooractiviteiten op ons eigen terrein om voor vertrek nog wat skills op te doen. Na de lunch bergen we alle vuile kleding en spullen weer op, waarna het kamp om 15:00u weer wordt afgesloten.


Praktisch

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretariaat@spirare.org. Voor vragen kun je ook contact opnemen met dit mailadres of bellen naar +31627872773.

De kosten voor het Summercamp zijn € 695,00 per deelnemer.

Aanmelden uiterlijk op 24 juni. Bij voldoende deelnemers zal het Summercamp doorgang vinden.
Uiterlijk 27 juni brengen we je hiervan op de hoogte.