Skip to content
Spirare Coaching

Spirare Coaching Hulp bij navigeren op je eigen kompas

Heeft jouw ondersteuningsvraag niet direct betrekking op studie of werk, maar zoek je ondersteuning om jouw leven op passende wijze in te richten? Of wil je gebruik maken van onze ervaren coaches en expertise op gebied van Hoogbegaafdheid? Dan kun je bij Spirare ook terecht voor individuele coachingstrajecten.

Onze ontwikkelomgeving staat open voor personen die op zoek zijn naar de wijze waarop zij invulling willen geven aan hun leven. Hierbij wordt meer inzicht geboden in het eigen functioneren en word je ondersteund in het helder krijgen van jouw wensen en de realisatie hiervan. Het doel van de coachingstrajecten is dat jij meer handvatten hebt om jouw leven vorm te geven en de problemen waar jij tegen aan loopt makkelijker ter hand kunt nemen en oplossen.

SENSE

Een belangrijk onderdeel van de individuele trajecten is het gebruik van ‘SENSE’. ‘SENSE’ staat voor: ‘Spirare Emotie Navigatie Systeem’. Het brengt de emoties in kaart die je momenteel ervaart om deze als leidraad te nemen voor wat je te ontwikkelen hebt. Hoewel we negatieve emoties vaak als vervelend ervaren, zit in elke emotie een kwaliteit die blootlegt welke richting jij te belopen hebt. Emoties komen namelijk naar de oppervlakte als jij van jouw levenspad afwijkt. Door deze emoties uit te diepen en te spelen wordt je uitgedaagd om te onderzoeken waar je naartoe op weg bent en welke kwaliteiten je daarvoor nodig hebt. Als je jouw emoties serieus neemt zul je merken dat ze heel nuttig zijn en een belangrijke sturing geven aan jouw leven!

Naam *
Email *
Telefoon *
Spirare Coaching - Verzoek om contact / informatie
Opmerkingen