Skip to content
Lifetrack

Lifetrack Ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat jouw wensen zijn!

Het ‘Life Track Programma’ is speciaal ontwikkeld om te ondersteunen bij nieuwe studie-, loopbaan- en levenskeuzen. Hierbij ligt de focus op het ontdekken van wie je bent, wat je wilt en wat jouw wensen zijn. De output van de ‘Life Track’ is: 

  • Het blootleggen van jouw natuurlijke begaafdheid, vaardigheden en drijfveren
  • Leren navigeren op jouw eigen interne kompas;
  • Het ontwikkelen van een leidraad voor je keuzes 

Programma 

De ‘Life Track’ bestaat uit drie gesprekken van 2 uur, begeleid door een aantal onderzoeken, waaronder: de Strengthfinder, motivatie analyse, SENSE* en de Spirare Navigator. Dit om jouw interne kompas bloot te leggen. Op basis hiervan werken we toe naar het In‐Je‐Element‐Profiel. In dit profiel wordt beschreven wat de richting is die jouw interne kompas aanwijst. Het vormt een leidraad voor studie-, loopbaan- en levenskeuzen. 

Na het laatste gesprek blijft het profiel een dynamisch document en wordt een advies voor eventuele verdere ontwikkeling/ coaching gegeven. De mogelijkheid voor aanvullende ‘Life Track Coaching’ is aanwezig.

Voor wie?

Voor alle personen die het gevoel hebben niet te weten wat ze echt willen, wat hen drijft, wat hun intern kompas hen wil vertellen en die het gevoel hebben nu niet op de juiste plek te zitten. 

Tijd 

De ‘Life Track’ is maatwerk. Gemiddeld duurt het traject 3 maanden met per maand een gesprek van 2-3 uur. Desgewenst kan de tijdsduur aan de eigen behoefte of situatie worden aangepast waardoor het traject een kortere of een langere doorlooptijd kent. 

 

*’SENSE’ staat voor: ‘Spirare Emotie Navigatie Systeem’. Het brengt de emoties in kaart die je momenteel ervaart om deze als leidraad te nemen voor wat je te ontwikkelen hebt. Hoewel we negatieve emoties vaak als vervelend ervaren, zit in elke emotie een kwaliteit die blootlegt welke richting jij te belopen hebt. Emoties komen namelijk naar de oppervlakte als jij van jouw levenspad afwijkt. Door deze emoties uit te diepen en te spelen wordt je uitgedaagd om te onderzoeken waar je naartoe op weg bent en welke kwaliteiten je daarvoor nodig hebt. Als je jouw emoties serieus neemt zul je merken dat ze heel nuttig zijn en een belangrijke sturing geven aan jouw leven!

Naam *
Email *
Telefoon *
Lifetrack - Verzoek om contact / informatie
Opmerkingen