Spirare biedt programma's aan voor: 

  • Bedrijven/organisaties die hun werknemers willen ondersteunen tijdens hun loopbaanontwikkeling of in geval van een burn-out of ander ziekteverzuim. Het programma is er op gericht om de talenten van werknemers te ontdekken om vervolgens optimaal te kunnen benutten, waarbij de werknemers hun vitaliteit hervinden en door zelfkennis en inspiratie hun welzijn en ontwikkeling stimuleren.

  • Werknemers die voor zichzelf meer inzicht wensen in hun talenten, drijfveren en loopbaanperspectieven. 

  • Mensen die momenteel 'in between jobs' zitten en ondersteuning wensen in het vinden en vormgeven van een passende nieuwe baan of eigen onderneming.

 

De individuele programma’s hebben als basis de 'Life Track'. De 'Life Track' is een persoonlijk traject wat gemiddeld traject 3 maanden duurt, met per maand een gesprek van 2-3 uur. Desgewenst kan de tijdsduur aan de eigen behoefte of situatie worden aangepast waardoor het traject een kortere of een langere doorlooptijd kent. Meer informatie over de 'Life Track' kan op de pagina ‘Life Track’ worden gevonden.

 
Alle programma’s worden op maat gemaakt. Neem daarom contact op via het contactformulier voor vragen over inhoud, mogelijkheden en kosten.


Top