LET’s GO X-perience - Navigation For Life

ervaringsgericht ontwikkelen van jezelf en van anderen.

Iets voor jou?

Begeleid jij mensen die het even niet weten en zoekende zijn, die zingeving en inspiratie missen, de verbinding met zichzelf kwijt zijn, blijven piekeren, veel willen maar niet in beweging kunnen komen of kunnen blijven, zich onzeker voelen of hun (zelf)vertrouwen kwijt zijn, geleefd worden, stress ervaren of burn-out of bore-out zijn en die daardoor niet in hun kracht staan? Of herken je dit bij bij je kind of bij jezelf?

Dan is LET’s GO X-perience wellicht iets voor jou. Tijd om te leven in plaats van geleefd te worden. Leef vanuit wie je bent en jouw bezieling om zo van betekenis te zijn in een mensgerichte samenleving. Leer navigeren naar deze levensstijl vanuit waar je nu staat.

Waarom?

Hoe kan het dat we het nog nooit zo goed hebben gehad en de cijfers van stress, burn-out en uitval zo hoog zijn? Er gebeurt momenteel veel in de wereld, alles lijkt sneller te gaan, te polariseren en complexer te worden en je krijgt veel informatie op je af. Hoe zorg jij dat je de huidige veranderingen juist als kans aangrijpt om jezelf te ontwikkelen zodat je veerkrachtig kan meeveren met het leven in plaats van geleefd te worden? Wanneer alles vooraf bedenken en actielijstjes afvinken leidt tot piekeren en hoofdpijn is dit wellicht een verouderde methode en blijf je op dezelfde rotonde rijden. Steeds meer hoor en lees je: “Gewoon loslaten, gewoon je intuïtie gebruiken, gewoon je gevoel en je lichaam volgen, gewoon in het hier en nu zijn”? Maar heb jij de afstandsbediening hiervoor? Hoe doe je dit eigenlijk en hoe gebruik je van nature deze signalen om dagelijks slim te navigeren in plaats van incidenteel een truckje te leren op een training?

Wat krijg je?

Iets beklijft pas als je het ervaren hebt! Door te blijven praten en denken over ervaren krijg je wat je altijd kreeg, namelijk praten en denken over ervaren. Daarom ga je met LET’S GO X-perience ervaren hoe je weer toegang krijgt tot jouw eigen natuurlijke navigatie. Je krijgt de navigatiekit met daarin:

 • Een reis met 6 meet-ups, jouw X-Project en praktische oefeningen voor thuis;
 • Een routekaart vanuit de 10 + 1 ervaringsdimensies van het LET’s GO model;
 • Tools om te leren verbinden met jouw bezieling, gevoel en lichaam;
 • Een kompas met de Creatiespiraal en Spirare Emotion Navigator Sensibility;
 • Support van de Navigation Guide, je teampartner en een teamapp.

Resultaat

De uiteindelijke aspiratie is een levensstijl waarin je kan zijn wie je bent en kan doen wat bij je past en zo het meest van betekenis bent voor jezelf en anderen. Hiervoor ontvang je weer toegang tot jouw natuurlijke navigatie om ervaringen in het dagelijkse leven te finetunen op jouw frequentie. Durven ‘surfen’ op jouw golf van het leven levert een vrij, vredig en voldaan gevoel op.

Organisatie

LET’s GO X-perience valt onder Spirare Talent Vallley. Een ontwikkelomgeving voor jongeren met kenmerken van creatieve (hoog)begaafdheid en hoogsensitiviteit in de leeftijd van 5 – 30 jaar. Een plek waar zij dankzij rust, ruimte en een luisterend oor weer zichzelf kunnen zijn. Zij worden aan de hand meegenomen om vanuit ervaringen zelf te leren navigeren naar een betekenisvol leven voor zichzelf en de maatschappij. Door een team van guides die deze reis zelf ook doorleven. De TrackGuides, die deze jongeren bijstaan, volgen een jaar lang een intensieve LET’s GO Journey om zich de ervaringsgerichte werkwijze eigen te maken. Deze verkorte Journey is hiervan afgeleid. Je krijgt in een relatief kort tijdsbestek de essentie mee, waar je zelf weer op kan doorbouwen.

Meet-ups

6 Tweewekelijkse bijeenkomsten van 10.00 – 16.00 uur. Om zoveel mogelijk kwaliteit te kunnen leveren en op maat aandacht te kunnen geven aan iedere deelnemer, zijn er maximaal 6 deelnemers per ontwikkelen.

Data

 1. Groep VI (VOL)
 2. 1.   08-10-2021
 3. 2.   22-10-2021
 4. 3.   05-11-2021
 5. 4.   19-11-2021
 6. 5.   03-12-2021
 7. 6.   17-12-2021
 1. Groep VII (VOL)
 2. 1.   15-10-2021
 3. 2.   12-11-2021
 4. 3.   26-11-2021
 5. 4.   10-12-2021
 6. 5.   14-01-2022
 7. 6.   28-01-2022
 1. Groep IX
 2. 1.   04-02-2022
 3. 2.   18-02-2022
 4. 3.   11-03-2022
 5. 4.   25-03-2022
 6. 5.   08-04-2022
 7. 6.   22-04-2022
 1. Groep X
 2. 1.   11-02-2022
 3. 2.   25-02-2022
 4. 3.   18-03-2022
 5. 4.   01-04-2022
 6. 5.   15-04-2022
 7. 6.   29-04-2022

Locatie

Experience Centre Spirare Talent Valley
Sint Jansweg 19
5928 RC Venlo

Navigation Guide

Bart Frumau-Luckman Ik zal mij kort voorstellen, mijn naam is Bart Frumau-Luckman. Bij Spirare ontwikkel en verzorg ik de interne en externe Journey’s en coach ik LifeTrackers en TrackGuides, zoals wij die noemen. Mensen die puur en vrij zijn, inspireren mij. Mensen die zich klein voelen en groots willen zijn, raken mij. Dankzij de vrijheid en unieke werkwijze van Spirare, leef en werk ik nu vanuit wie ik wil zijn, wat ik wil doen en doe ik de dingen op mijn manier. Dit gun ik jou ook, al is het lastig in woorden uit te drukken hoeveel dit met je doet.

Vergoeding

€ 1.695,- excl. btw en incl. lunch, koffie en thee. De opbrengst zal geherinvesteerd worden in Spirare Talent Valley en volledig ten dienste staan van de creatief (hoog)begaafde- en sensitieve jongeren die het zo hard nodig hebben.

Inschrijven

LET’s GO en schrijf je (uiterlijk een week voor de eerste bijeenkomst) in via het inschrijfformulier. Wij zijn al enthousiast, mocht jij nog vragen hebben, mijn nummer is: 06-22944262. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding en vol is vol.

Reviews

(1)
Elke 2 weken reed ik vanuit Friesland naar Spirare in Venlo om de training ‘Lets go experience’ te volgen. Waarom? Omdat ik Spirare had ik leren kennen dankzij mijn zoon en het voelde als een warm bad. En plek waar ik het DNA herkende, ruimte en bevestiging voelde, zonder dat ik er direct woorden aan hoefde te verbinden. Mijn grote wens om een vergelijkbare plek te ontwikkelen in het noorden van het land, maakte mij hongerig om uit te wisselen met Spirare en vooral van hun te leren.  

In de eerste training werd mij al duidelijk dat dit anders was dan verwacht en daarmee precies paste bij mijn verwachting. Bart, onze trainer, nam ons mee in de creatiespiraal en allerlei andere theorieën en hij bracht ons terug naar de kern van de veelheid. Door niet vast te zitten in een waarheid ontstond de ruimte. Ruimte in de theorie en ruimte in jezelf.   

Met enorme open houding, humor en diepzinnigheid geeft Bart je deze ruimte om tijdens oefeningen mee te bewegen, grenzen te trekken of een andere afslag te nemen. Zonder oordeel en vooral zonder druk. Hij daagt je uit om ook te onderzoeken waar je normaal gesproken vandaan blijft, en te ontdekken welke kracht hier schuilt. We gaan terug naar wat erin onszelf borrelt en wat mag groeien. Nog nooit heb ik mij als cursist zo mijzelf gevoelt, in al mijn uitersten. Vol gas, zonder op de rem te trappen omdat je je te veel, te geforceerd of te betweterig voelt. Bart leidt je hierbij door het programma zonder het programma belangrijker te maken dan nodig. Hij sluit aan bij wat er in de groep en de individuen speelt. Dat maakt het tot een natuurlijk proces, gebaseerd op gelijkwaardigheid.   

Uniek is ook hoe er ingespeeld wordt op ieders eigen ‘weten’. Daar waar je je eigen thema’s kent, schuilt vaak ook het diepe ‘weten’ of zien van een mogelijke oplossing. Waar normaliter de oplossing van buitenaf wordt aangedragen en veelal een standaard karakter heeft, weet Bart je uit te dagen om je eigen creatieve ideeën uit te spreken en dit vooral uit te proberen. Niet alleen praten over, maar ook doen. Uit je eigen schaduw te stappen. Het experiment wordt hierbij niet gemeden. Daarmee blijf je zelf niet alleen eigenaar van je thema’s, maar ook de regisseur van de weg om ermee aan de slag te gaan. Bart biedt hierin zoveel veiligheid dat deze ‘onveilige’ stap gemaakt kan worden. Bovendien werkt zijn enthousiasme voor een experiment aanstekelijk.   

De trainingen waarin de medewerkers en jongeren ons hebben mogen inspireren was enorm waardevol. Zij deelden de ervaring en de kennis en lieten ons voelen en ervaren welke energie er vrij komt wanneer mensen hun passie volgen.   

“Lets go experience” is een training voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en wil creëren van binnenuit. Pas als de druk eraf gaat, kun je jezelf gaan horen. Het maakt mij persoonlijk des te meer duidelijk dat wij er niet zijn om de hoogbegaafde jongeren te vertellen hoe de wereld werkt en hen de oplossingen aan te bieden. We hebben onszelf te ont-wikkelen. Zodat wij kunnen aansluiten bij waar zij al zijn. Ik wil de mensen inspireren en faciliteren om te vinden, te voelen en te doen wat hun drijft. Hun eigen regisseur te worden! Dit kan enkel vanuit oprechte gelijkwaardigheid en verbinding van mens tot mens, waarin we elk dát mee te nemen wat ons uniek maakt en ons drijft; onszelf in al ons uitersten. Mijn vuur brand, meer dan ooit tevoren. De training was voor mij een rijke ervaring, en alle kilometers vanuit Friesland meer dan waard. Dank.


(2)
Bart, het waren intensieve en zeer leerzame trainingsdagen. Een fijne mix van theorie, praktische handvatten en werkvormen die meteen inzetbaar zijn. Je gaf de training op jouw eigen mooie manier. Je had tijd en aandacht voor iedereen en alles mocht er zijn tijdens deze zes bijzondere dagen te midden van een hele fijne groep mensen. Veel dank hiervoor! Lieve groet

(3)
Elke trainingsdag was voor mij een feestje. De groep voelde veilig en vertrouwd, mede dankzij jouw zorgvuldigheid en lichtheid. Daardoor durfde ik kwetsbaar te zijn. En wat is er mooier dan dat! In verbinding zijn met jezelf en de ander is volgens mij de zin van het leven. Ik waardeer vooral je lichtheid en je passie. Dat werkt door in jouw training. Ik ben dankbaar dat ik erbij mocht zijn.

(4)
De Let’s GO training heb ik ervaren als inspirerend, confronterend en liefdevol. De veiligheid die Bart heeft neergezet, zorgde ervoor dat ik uit mijn comfortzone durfde te gaan en dat ik mijn grenzen nog beter heb leren ervaren. Daarnaast werd er veel diepgang gecreëerd door het aanbod van ervaringsgerichte oefeningen die mij leerden om nog intenser naar mijn lichaam te luisteren. Een praktische opleiding die mijn bewustzijn enorm heeft vergroot en daarmee dus ook mijn innerlijke groei.

(5) – Lifetracker Spirare
Dankjewel voor dit traject en de moeite die jij erin hebt gestoken om het zover te krijgen. Ik hoop dat jij nog meer mensen hierin kunt begeleiden en dat zij er net zoveel aan hebben als ik. (Lifetracker Spirare)

(6) – Lifetracker Spirare
Ik vond de training een leuke ervaring waar ik meer aan heb gehad dan gedacht. Ik heb hier ook meer van mijzelf geleerd wanneer ik het onderdrukte als "normaal". De rust en ervaring die ik hiervan heb ervaren is onvergetelijk. Ik heb nog nooit zoon rust in mijn leven gevoeld, dus enorm bedankt hiervoor. Deze stappen zullen hoogstwaarschijnlijk mijn leven beter maken dan hiervoor. Ik weet niet hoe ik je kan danken voor dit maar heel erg bedankt. P.s. Een laatste ding dat ik vandaag heel fijn vond was om luid te zijn. Ik mag van mijzelf het niet vaak doen, maar wanneer ik het doe ben ik wel blij.

(7) – Lifetracker Spirare
Ik vond de training zwaar, maar wat ik heb ervaren was nodig. Ik weet nu dat ik kan werken aan mijn problemen en dat deze niet onoverkomelijk zijn. Ik mag er zijn, maar vindt dat nog steeds erg moeilijk. Ook mogen dingen mislukken (ik heb mezelf nog niet helemaal overtuigd, maar dat komt wel). Dat zijn een paar voorbeelden en het grootste deel van wat ik geleerd heb is niet in woorden uit te drukken.


Top