Skip to content

Spirare Inspiration Valley

In Inspiration Valley staan de ontwikkeling van de persoon, de drijfveren van het individu en het samenwerken op basis van gedeelde idealen binnen een innovatief kader centraal. Spirare is een unieke persoonlijke ontwikkelomgeving en wordt gedreven door de ambitie om op inspirerende wijze zorg te dragen dat talenten behouden blijven voor de maatschappij en inzetbaar zijn voor vooruitstrevende organisaties. In dit kader worden meerdere initiatieven ontplooid en kan Spirare talrijke workshops en trajecten aanbieden voor een heel breed publiek.

Inspiration Valley

Onder de Spirare Journeys bieden wij uiteenlopende ontwikkeltrajecten en trainingen aan zoals ervaringsgericht ontwikkelen van jezelf en van anderen.

Opleiding Track- en LifeGuide

Track- & LifeGuide is een opleiding waarin je ervaringsgericht wordt opgeleid tot Track- of LifeGuide vanuit de visie, filosofie en de levensstijl van Spirare.

Inspiration Valley

Het ‘Life Track Programma’ is speciaal ontwikkeld om te ondersteunen bij nieuwe studie-, loopbaan- en levenskeuzen. Hierbij ligt de focus op het ontdekken van wie je bent, wat je wilt en wat jouw wensen zijn.

Inspiration Valley

Werknemers of werkzoekenden vinden onder ‘Zin in Werk’ onze mogelijkheden om hen te ondersteunen bij o.a. een heroriëntatie op (nieuw) werk, of bij een persoonlijke ontwikkeling gericht op het persoonlijk functioneren. Hierbij wordt altijd een balans gezocht tussen werk, privé en jouw natuurlijke drijfveren.

Inspiration Valley

Onder ‘In Between Studies’ vinden studenten de mogelijkheden die aansluiten op de behoefte aan hun persoonlijke ontwikkeling en de ondersteuning bij een studiekeuze die aansluit op hun natuurlijke drijfveren.

Inspiration Valley

Onze ontwikkelomgeving staat open voor alle personen die op zoek zijn naar de wijze waarop zij invulling willen geven aan hun leven. Onder ‘Spirare Coaching’ worden enkele mogelijkheden toegelicht.

Inspiration Valley

Spirare organiseert regelmatig uiteenlopende één of meerdaagse Workshops of Lezingen. De onderwerpen sluiten hierbij aan op onze eigen expertises, onze activiteiten & faciliteiten en op actuele maatschappelijke ontwikkelingen.

Inspiration Valley

Tenslotte worden enkele mogelijkheden aangeboden voor seminars, congressen, lezingen en workshops die verschillende aspecten van persoonlijke ontwikkeling belichten of gericht zijn op specifieke doelgroepen. Onder ‘Seminars & Congressen’ kun je meer informatie vinden.