In Inspiration Valley staan de ontwikkeling van de persoon, de drijfveren van het individu en het samenwerken op basis van gedeelde idealen binnen een innovatief kader centraal. Spirare is een unieke persoonlijke ontwikkelomgeving en wordt gedreven door de ambitie om op inspirerende wijze zorg te dragen dat talenten behouden blijven voor de maatschappij en inzetbaar zijn voor vooruitstrevende organisaties. In dit kader worden meerdere initiatieven ontplooid en biedt Spirare talrijke workshops en trajecten aan voor een heel breed publiek. Meer informatie is te vinden op de volgende pagina's:

  • Onder 'studie' vinden studenten de mogelijkheden die aansluiten op de behoefte aan hun persoonlijke ontwikkeling en de ondersteuning bij een studiekeuze die aansluit op hun natuurlijke drijfveren.

  • Werknemers of werkzoekenden vinden onder 'werk' onze mogelijkheden om hen te ondersteunen bij o.a. een herori├źntatie op (nieuw) werk, of bij een persoonlijke ontwikkeling gericht op het persoonlijk functioneren. Hierbij wordt altijd een balans gezocht tussen werk, priv├ę en jouw natuurlijke drijfveren.

  • Onze ontwikkelomgeving staat open voor alle personen die op zoek zijn naar de wijze waarop zij invulling willen geven aan hun leven. Onder 'levensinvulling' worden enkele mogelijkheden toegelicht.

  • Op de pagina 'Life Track' kun je meer lezen over het 'Life Track Programma' wat als basis voor alle trajecten en programma's binnen Spirare wordt ingezet.

  • Tenslotte worden enkele mogelijkheden aangeboden voor seminars, congressen, lezingen en workshops die verschillende aspecten van persoonlijke ontwikkeling belichten of gericht zijn op specifieke doelgroepen. Onder 'seminars & congressen' kun je hier meer informatie vinden.

Top