Spirare Business Sponsors is een groep van ondernemers die Spirare een warm hart toedragen en ons initiatief van harte ondersteunen. 

 

Spirare is op 1 april 2014 gestart met een maatschappelijk initiatief op het voormalige Floriade terrein in Venlo: "Spirare Talent Valley": een ontwikkelomgeving met een bijzondere, niet-traditionele aanpak gericht op hoogbegaafde jongeren.  


Om van dit initiatief een blijvend succes te maken en deze jongeren (LifeTrackers) ook in de toekomst te voorzien kunnen van de juiste ontwikkeltrajecten, materialen en coaches is er behoefte aan extra financiële middelen. Met Spirare Business Sponsors leggen wij een duurzame verbinding naar het bedrijfsleven om dit succes te verzekeren.


Wat mag u als sponsor van ons verwachten:

 
Spirare Business Sponsor Event

Jaarlijks nodigt Spirare haar sponsoren, met partner, exclusief uit op een verrassend evenement met lezingen, presentaties, muziek, dans en theater. Onderwerpen als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Sociale innovatie en Organisatie-ontwikkeling worden afgewisseld met optredens van onze getalenteerde LifeTrackers en uiteraard ook met mini-workshops gerealiseerd door onze Spirare co-creatie Partners. Steeds weer een dag om niet te vergeten.


Spirare Innovation Pitch

Alle sponsoren kunnen meedingen met de Spirare Innovation Pitch naar een geheel verzorgd innovatielab met onze getalenteerde LifeTrackers. Dit innovatielab bestaat uit meerdere sessies met onze LifeTrackers die zich gaan buigen over de door u aangereikte uitdaging voor innovatie binnen uw organisatie. Wij verzekeren u van verrassende ideeën en mogelijk onverwachte oplossingen voor uw organisatie.

 
Seminars

Daarnaast worden de sponsoren uitgenodigd op één of meerdere geselecteerde seminars of congressen die aansluiten bij de organisatie of interesse van de sponsor.


Spirare teken van verbintenis

Als welkomstgeschenk ontvangt iedere sponsor een verbintenis-teken wat staat voor uw verbinding met Spirare. Welke vorm dit gaat krijgen blijft nog even een verrassing.


Wat verwachten wij van onze sponsoren:

Sponsoren doneren jaarlijks een financiële bijdrage van minimaal € 1.000,-. De donateur ontvangt voor het gedoneerde bedrag een factuur. Mogelijk kunt u als sponsor ons ook actief ondersteunen door het aanbieden van ontwikkel-werk plekken voor onze jongeren, een bedrijfsbezoek, of een door u verzorgde presentatie / workshop. Spirare gaat graag in gesprek om deze mogelijkheden verder te onderzoeken.


Top